Метална ограда тип щора – София област

Метална ограда тип щора - София област 2
Метална ограда тип щора - София област
Метална ограда тип щора - София област 3
Метална ограда тип щора - София област 2 Метална ограда тип щора - София област Метална ограда тип щора - София област 3

Завършен обект с метална ограда тип щора в София област.

Желанието на клиента в случая беше да инсталираме класическа метална ограда тип щора, която е достатъчно висока, за да изолира изцяло вътрешното пространство, показвайки само част от фасадата на къщата.

Изборът на плътни декоративни ламели беше логичен, тъй като те осигуряват пълно уединение, наред с другите им десетки предимства. Пешеходната врата и плъзгащата дворна врата също бяха проектирани с плътни поцинковани ламели.

Инсталирахме оградните пана в бетонни блокчета и ги захванахме за бетонни колони, което допълни традиционния класически облик на оградата. Създадохме отличен външен вид на имота, който го отличи от останалите.

Архитектурата на къщата несъмнено привлича повече погледи, когато е обогатена с вдъхновяващ екстериор. Семплият  цвят на оградната система добавя нотка елегантност към фасадата и увеличава стойността на имота ви. Всеки един детайл е от значение, независимо дали планирате скорошна продажба, или не.

Ето защо ние обръщаме внимание на детайлите и държим да постигнем идеален краен резултат. С този проект постигнахме семпла и изчистена визия на имота, като едновременно с това го подсигурихме от недоброжелатели и неоторизиран достъп.

Може би и вие се нуждаете от нова ограда? Ако това е така, сте на правилното място. Ogradnipana.bg може да защити вашите ценни притежания, да ви осигури спокойствие и уют и да преобрази имота ви само за един ден.

Направете запитване