Метални оградни пана и Врати с. Храбрино

metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (2)
metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (4)
metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (7)
metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (5)
metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (1)
metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (6)
metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (8)
metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (3)
metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (2) metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (4) metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (7) metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (5) metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (1) metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (6) metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (8) metalni-ogradni-vrati-pana-hrabrino (3)

Изпълнение
  • Изработка на ограда
  • Изработка на метални врати
  • Проектиране
  • Монтаж
  • Доставка
Описание

Завършен обект в село Храбрино област Пловдив с метални оградни пана и оградни врати

Порталната и малката входна оградна врата от поцинковани метални ламели са проектирани и изработени по поръчка. Около седмица беше необходимо за производството на оградната система. За монтажа на цялата ограда и врати не отне повече от 1 работен ден на нашите монтажници.

За този проект екипът ни бе ангажиран от проектирането до професионалния монтаж на оградната система. Въпреки сложността на проекта, нашите специалисти се справиха с изработката на металните оградни пана, портала и по-малката входна врата от поцинковани ламели само за седмица.

Декоративните оградни пана бяха монтирани на бетонната ограда както за увеличаване на височината й, така и чисто естетично. Цветът им бе съобразен с архитектурните елементи на къщата, така че да постигнем пълна хармония на екстериорното пространство.

Порталът бе изключително важна част от проекта, тъй като бе предвиден за ежедневно използване. Подсигурихме безопасността на собствениците на имота и също така използвахме италиански механизми, с които улеснихме преминаването на автомобилите.

Не оставихме светъл отвор и за пешеходната врата, тъй като такова беше изискването на клиента. Всяка част от оградната система е боядисана прахово с висококачествена боя, която е устойчива на всички капризи на времето.

Цинковото покритие също гарантира, че металните ламели ще устоят на тежките атмосферни условия, характерни за балканските села.

Монтажът на оградните пана, портала и входната врата бе реализиран за един работен ден. Както и сами можете да видите, крайният резултат е чудесен.

Направете и вие запитване за вашата оградна система. Не оставяйте нищо на случайността. Доверете се на Ogradnipana.bg за да спите спокойно!

Направете запитване