Метални оградни врати с. Гълъбово

metalni-ogradni-vrati-galabovo (1)
metalni-ogradni-vrati-galabovo (3)
metalni-ogradni-vrati-galabovo (4)
metalni-ogradni-vrati-galabovo (5)
metalni-ogradni-vrati-galabovo (6)
metalni-ogradni-vrati-galabovo (2)
metalni-ogradni-vrati-galabovo (1) metalni-ogradni-vrati-galabovo (3) metalni-ogradni-vrati-galabovo (4) metalni-ogradni-vrati-galabovo (5) metalni-ogradni-vrati-galabovo (6) metalni-ogradni-vrati-galabovo (2)

Изпълнение
  • Изработка на метални врати
  • Проектиране
  • Монтаж
  • Доставка
Описание

Завършен обект в село Гълъбово област Пловдив поставяне на метални оградни врати.

Изработихме по поръчка на клиента 2 броя метални дворни врати. Една Голяма 4 метрова портална врата и по малка входна с размери 200см х 100см. Изработени от метални профили и ламели от поцинкована ламарина с 15 години гаранция на покритието.

Преди няколко седмици с нас се свърза нов клиент, който се интересуваше от цената и условията по доставка на метални дворни врати. Тъй като клиентът вече беше извършил своето проучване на пазара и беше добре познат с всички възможности за своя бюджет, той без колебание ни поръча изработката на две оградни врати.

Заехме се веднага с изработката на един 4-метров портал и една пешеходна врата 200 см x 100 см изцяло от хоризонтални декоративни ламели без светъл отвор. Използвахме само поцинковани материали, които предлагаме с 15 год. гаранция.

Въпреки че клиентът ни бе разгледал детайлно и останалите ни проекти, остана силно впечатлен от внушителния външен вид на 4-метровата портална врата и модерния облик на пешеходната. Използвахме италианска автоматика и подсигурихме безопасността на собственика, като едновременно с това подобрихме цялостния вид на имота.

Вдъхновяващо е как само един портал или входна врата могат да преобразят облика на имота и да увеличат неговата стойност. Независимо каква е останалата част от оградната система, нашите модерни и внушителни огради и портали действително променят в положителен аспект вида на всяка къща и я правят мигновено по-привлекателна.

Подсигурете и вашия дом с висококачествените ни метални дворни врати, изработени от поцинкована ламарина. Цинковото покритие и праховото боядисване в любимите ви цветове от гамата RAL ви гарантира приятна гледка всеки ден без сериозна поддръжка от ваша страна.

Направете запитване