Метални парапети за тераса тип щора – Сливен

Метални парапети за тераса тип щора - Сливен
Метални парапети за тераса тип щора - Сливен- 2
Метални парапети за тераса тип щора - Сливен- 3
Метални парапети за тераса тип щора - Сливен Метални парапети за тераса тип щора - Сливен- 2 Метални парапети за тераса тип щора - Сливен- 3

Изработка, доставка и монтаж
  • Метален парапет за тераса тип щора
  • Пешеходна дворна врата тип щора
  • Цвят по RAL – 8017

Завършена тераса с метални парапети тип щора в гр. Сливен.

Красивата новопостроена сграда на нашия клиент се нуждаеше единствено от довършване на терасата с метални парапети. Идеята му бе да бъдат използвани здрави, надеждни и същевременно леки парапети. Дизайнът им също беше от значение, тъй като сградата е модерна и стилна.

В хода на разговора стана ясно, че клиентът е добре запознат с различните варианти и е направил свое проучване относно якостта, устойчивостта и надеждността на различните парапети. Беше се спрял на Ogradnipana.bg заради безспорните предимства на поцинкованите ни ламели с ниско тегло и впечатляваща якост.

Изработихме парапетите със светъл отвор за повече вентилация на терасата. Цветът им бе избран от каталога на RAL в унисон с елементите от фасадата за хармоничен облик. Внесохме специална атмосфера в цялостното възприемане на имота и също така подсигурихме безопасността на собствениците.

Защо клиентите ни избират нашите метални парапети за тераса?

  • Сигурност

Парапетите на терасата имат основната функция да подсигурят безопасността ви. Те не са просто красив аксесоар към фасадата на къщата. Ние проектираме парапетите така, че да създадем бариера за сигурност.

  • Устойчивост

Не са налага да поддържате металните парапети тип щора, тъй като те имат специално покритие. Напълно устойчиви са на влага, ръжда, корозия, UV радиация.

  • Естетика

Металните парапети от поцинковани ламели допринасят за естетическия облик на къщата. Модерният им дизайн се вписва лесно в екстериора и осигурява красива гледка.

  • Добри цени

Наред с всички останали предимства, добрите за метални парапети цени са още една причина да ни възложите проекта и за вашата тераса.

Направете запитване