Ограда тип щора – плътни ламели – гр. Пещера

Ограда тип щора - светъл отвор - гр. Пещера - 1
Ограда тип щора - светъл отвор - гр. Пещера - 2
Ограда тип щора - светъл отвор - гр. Пещера - 1 Ограда тип щора - светъл отвор - гр. Пещера - 2

Завършен проект на ограда тип щора с плътни ламели в град Пещера – един от проектите ни, с които много се гордеем заради високата естетика, която постигнахме.

Инсталирахме цяла оградна система, която включва метална ламелна ограда тип щора, дворна портална врата с две крила и пешеходна врата.

 Тъй като предлагаме възможност за автоматизация и дистанционно управление, нашите клиенти от град Пещера решиха да се възползват от тази възможност. Смятаме, че напълно удовлетворихме изискванията им и им предоставихме здрав, сигурен и устойчив портал за дългосрочна и лесна употреба с минимална поддръжка.Инсталирахме и пешеходна врата за повече удобство, която допринесе за естетичния краен резултат.

Цялата оградна система е с плътни ламели , тъй като желанието на клиентите ни беше уединение и поверителност, но не за сметка на видимостта и светлината. Плътната ограда осигурява отлична видимост от вътрешната страна, повече светлина и добра циркулация на въздуха.

Целият проект е изготвен изцяло от поцинковани метални ламели от най-високо качество и по размери на клиентите ни. Изработването отне не повече от седмица, а нашите професионалисти се справиха с монтажа в рамките на работния ден. Удовлетворението бе взаимно, след като приключихме и с последния щрих от проекта.

Оградната система допринесе за красивия облик на модерната сграда, а цветът подчерта интересните й архитектурни елементи. Не беше възможно да се получи по-добре!

Ако и вие искате да постигнете съвършен краен резултат и да добавите повече стойност към своя имот, не се колебайте да ни потърсите. Ние можем да се заемем с вашия проект от началото до края. Обадете ни се!

Направете запитване