Ограда тип щора с плътни ламели – гр. Монтана

ograda-tip-shora-s-plutni-lameli-gr-montana
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 2
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 3
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 4
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 5
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 6
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 7
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 8
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 9
Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 10
ograda-tip-shora-s-plutni-lameli-gr-montana Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 2 Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 3 Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 4 Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 5 Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 6 Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 7 Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 8 Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 9 Ограда тип щора с плътни ламели - гр. Монтана - 10

Желанието на клиента за този проект бе да обезопасим един обширен имот, така че да постигнем пълна поверителност откъм улицата.  За целта монтирахме ограда тип щора с плътни хоризонтални ламели върху солидна бетонна конструкция.

Използвахме висококачествени поцинковани ламели с равномерно и гладко покритие, които на практика не се нуждаят от някаква по-сериозна поддръжка. Това бе и желанието на клиента: да инвестира в наистина добра ограда и после да забрави за нея.

И действително, нашите метални огради тип щора освен всички други предимства, се отличават със своята устойчивост към атмосферни влияния. Това означава, че реално няма да инвестирате време и средства в поддръжка, независимо от климата на вашето населено място.

В случая работихме върху сравнително равен терен със слаба денивелация, което допълнително ни улесни в монтирането на оградата. Теренът беше идеален за нашия тип огради.

Ще побързаме да ви напомним обаче, че нашите огради са подходящи за всякакви повърхности и наклони. Можем да проектираме, изработим и монтираме вашата ограда дори за терен със силна денивелация.

Също така предоставихме впечатляващ избор откъм цветове от каталога на RAL, така че да постигнем пълна хармония в имота. Боядисахме прахово ламелите и всички елементи от оградата, за да гарантираме дълъг живот на покритието.

Екипът ни бе ангажиран и с професионалния монтаж и въпреки просторният имот, успяхме да приключим в рамките на работния ден. Това допълнително впечатли клиента ни от Монтана, който остана много доволен  от оградата и бързата работа на екипа ни.

Очакваме и вашите запитвания, за да изработим най-добрата ограда за имота ви.

Направете запитване