Ограда тип щора с плътни ламели – Варвара

Ограда тип щора с плътни ламели - Варвара - 1
Ограда тип щора с плътни ламели - Варвара - 2
Ограда тип щора с плътни ламели - Варвара - 3
Ограда тип щора с плътни ламели - Варвара - 1 Ограда тип щора с плътни ламели - Варвара - 2 Ограда тип щора с плътни ламели - Варвара - 3

Завършен обект с ограда тип щора с плътни ламели в село Варвара, Пазарджишко.

Желанието на клиентите ни от Варвара бе да инсталираме модерна ограда, изцяло от хоризонтални ламели от поцинкована стомана с прахово покритие в цвят от гамата RAL. Приоритетната функция на оградата бе защитна, поради което предвидихме по-голяма височина на оградните пана.

Използвахме специална иновативна технология за сглобяване на паната, качествени материали и крепежни елементи. Нашият професионален монтаж не включва заваръчни методи, въпреки че те се използват често от нашите конкуренти.

Смятаме, че заваряването на металните огради тип щора води до по-бързата им амортизация. Има по-добри трайни решения, които ще допринесат за устойчивостта и надеждността на оградата във времето.

Включихме в оградната система портал от две крила и пешеходна врата. Използвахме механизми от най-високо качество, за да обезпечим тяхната дълготрайна употреба.

По един елегантен начин подсигурихме безопасността на имота, като гарантирахме необходимото уединение за собствениците и техните гости.

Оградата тип щора подхожда на всеки стил и архитектура и има множество практически и естетически предимства. С нашата богата продуктова гама можете да защитите своята собственост по един ефективен и естетичен начин. В крайна сметка една от нашите грижи е интегрирането на оградата във вашия имот, без да правим компромис с безопасността.

Направете запитване