Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман

Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 1
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 2
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 3
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 4
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 5
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 6
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 7
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 8
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 9
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 10
Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 1 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 2 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 3 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 4 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 5 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 6 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 7 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 8 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 9 Ограда тип щора със светъл отвор в гр. Ихтиман - 10
Изпълнение
  • Завършен обект в гр. Ихтиман
  • Ограда тип щора със светъл отвор между ламелите
  • Цвят: RAL 8017

Завършен обект в гр. Ихтиман с ограда тип щора със светъл отвор между ламелите. Един голям, просторен имот, който се нуждаеше от олекотена и проветрива ограда. Осигурихме добра видимост на външното пространство, повече светлина и вентилация и също така сигурност, уединение и добър външен вид.

Проектът бе предизвикателство, тъй като имотът е доста просторен. Той също така не включваше изграждането на бетонни колони, а само солидна, здрава основа. Разбира се, за нашата производствена база няма ограничения по отношение на изработването на оградни пана.

Изготвихме проект, който отговори на очакванията на нашите клиенти от гр. Ихтиман и се захванахме за работа. През цялото време поддържахме връзка, така че да сме сигурни, че крайният резултатът ще бъде най-добрият възможен.

Проектът бе решен в цвят RAL 8017, тъй като той бе в пълен унисон с цвета на дограмата и отделните елементи и детайли на сградата. Кафявият мат е най-добрият класически и практичен избор за цвят на ограда тип щора. Той „скрива” замърсяванията и изглежда безупречно и след дълги години употреба.

Освен това праховото боядисване на металните ламели гарантира устойчивост на външни условия, така че оградата да запази добрия си външен вид десетилетия напред.

Не се изненадахме, че когато завършихме монтажа, нашите клиенти ни благодариха сърдечно и обещаха да ни препоръчат на свои приятели и познати.

Така че, ако и вашият имот се нуждае от солидна и здрава ограда, не губете време и разгледайте и останалите ни проекти. Вярваме, че заедно ще намерим най-доброто решение за вас.

Направете запитване