Дворни врати Сливен

Дворни врати Сливен
Дворни врати Сливен
Дворни врати Сливен
Дворни врати Сливен Дворни врати Сливен Дворни врати Сливен

Завършен обект с дворни оградни врати от поцинковани ламели в гр. Сливен.

За този обект бяхме ангажирани с проектирането, изработката, доставката и монтажа на портал и входна врата. Изработихме ги от поцинковани ламели, които отговарят на високите стандарти за издръжливост и устойчивост.

Цинковото покритие и праховото боядисване предпазват ламелите от корозия, така че да издържат години наред. Поради това даваме впечатляваща гаранция на покритието и на оградните врати.

Малката входна врата бе реализирана със светъл отвор, така че да има видимост от вътрешната страна за повече удобство. По този начин се запазва уединението, но също така си оставяте възможност да наблюдавате външното пространство.

Въпреки че вратите са сравнително леки, те осигуряват висока сигурност и безопасност. Много трудно могат да бъдат преодолени и повредени с цел неоторизиран достъп. И също така не се влияят от атмосферните условия. Порталът работи безотказно и през тежките зимни месеци.

А бързата изработка и прецизният монтаж и този път ни спечелиха редовни клиенти.

А вие нуждаете ли се от нови оградни врати? Искате ли да инвестирате в качество и сигурност без компромиси? Изборът на дворни врати и портали е изключително важен за всеки имот. Те гарантират вашата сигурност и защитават собствеността ви.

Ето защо ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти здрави и надеждни портални и пешеходни врати, които също така не се нуждаят от поддръжка. Ще се радваме да гарантираме и вашата сигурност.

Изпълнение
  • Изработка на метални врати
  • Проектиране
  • Монтаж
  • Доставка
Описание
Изработка и монтаж на дворни оградни врати от поцинковани ламели.
Направете запитване