За нас

Оградни пана България

Ограднипана.бг ® е 100% българска компания, специализирана във вноса, производството, консултациите, монтажа и дистрибуцията на цялостни оградни системи от оградни пана и портали с широк спектър от приложения – ограждане на търговски обекти и предприятия, частни и корпоративни дворове и др.

Наш приоритет е да подпомогнем реализирането на Вашите идеи с най-добрите ценови предложения за изграждане на огради от ламелни панели при гарантирано качество на крайния продукт.

Фирмата ни предлага професионални оградни решения, които отговарят на европейските стандарти за качество, безопасност и защита от корозия. Доставяните от Ограднипана.бг® оградни системи могат да се използват на всякакви терени, без значение от почва, денивелация и дължина.

за нас - оградни пана бг

Компанията има добре дефинирана организация и правила за работа, както и вътрешен ред. Твърдото ни решение е да постигнем и поддържаме конкурентно ниво на качество на всички предлагани продукти, монтажни работи и услуги, така че да отговорим на постоянно повишаващите се изисквания на нашите клиенти.

Продуктите на Ограднипана.бг® са признати от клиентите като качествени, надеждни и достъпни. В крайна сметка тези характеристики имат предимство при избора на продукт и представляват нашето обещание за пазара: корпоративни и крайни клиенти.

Ние обръщаме голямо внимание на комуникацията с нашите партньори и уважаваме отношенията, които се стараем да имаме с тях. Защото сме наясно, че това укрепва позицията ни на пазара и повишава доверието на потребителите в нашата дейност, която развиваме от години и ще продължим да подобряваме и в бъдеще.

Защо Ограднипана.бг ®

Издръжливост

Надеждността и устойчивостта на всякакво външно влияние е основното предимство на нашите продукти, които имат много дълъг експлоатационен живот при много ниски разходи за поддръжка. Компонентните материали са 100% рециклируеми.

За нашите ламелни оградни пана се използват само качествени стомани, защитени от корозия чрез различни методи: електростатично поцинковане, горещо поцинковане, PVC покритие или комбинация от тези процеси. Преди да бъдат пуснати в производство, специалните решения се тестват за работа в екстремни условия в лабораториите на производителите.

Разнообразие

Гамата от огради Ограднипана.бг® е много широка, за да отговори най-добре на изискванията на широк спектър от клиенти и различни приложения: от огради с ниска сигурност и семпла визия (селско стопанство, горско стопанство) до огради с висока степен на сигурност и естетика (корпоративни обекти, частни дворове).

Предвид спецификата на пазара в България, ние се стараем нашите решения да покриват целият спектър от най-бюджетни качествени решения за ограда до персонализирани продукти със персонализиран дизайн, визия и цветове.

Опит

Специалистите от нашия екип имат сумарно десетки години опит в областта, като наша основна цел е постоянно усъвършенстване на уменията и експертизата ни. Поради големия брой проекти и тяхното разнообразие, нашият персонал е в състояние да предложи консултации при избор на ламелни оградни пана и монтаж, за да направите перфектната покупка за вашия проект.

Логистика

Ограднипана.бг® има дългогодишни партньори за случаите, в които не можем сами да посрещнем конкретно транспортно предизвикателство по вътрешни и международни транспортни маршрути. През годините сме избрали надеждни, оперативни и сериозни сътрудници, на които можем да поверим сигурността на нашите проекти, ако това се налага.

Заедно с това разполагаме със значителна складова площ, което ни дава възможност да увеличим асортимента от продукти със склад в България, за по-голяма бързина при доставката на конкретни оградни пана.

Нашите проекти

За годините работа на този пазар сме реализирали много проекти за оградни системи в много различни области на корпоративния и крайноклиентсия пазар – жилищни комплекси, централни офиси на фирми, офис сгради, ловни паркове, спортни съоръжения, частни дворове и др. Може да се запознаете с някои от успешните ни проекти чрез снимките в сайта.

Нашият екип

Ограднипана.бг® разполага с отдаден, знаещ, способен и ентусиазиран екип от хора с опит в продажбите и строителството на оградни системи – от експерти с дългогодишна успешна история в бранша до млади хора с много добра техническа подготовка.

За специалните проекти, които изискват специфични решения, ние приоритетно извършваме монтажа със собствени екипи.

В същото време за „направи си сам“ ентусиастите осигуряваме консултация и документация, подготвена от експертния ни екип, така че да покрием качествено и този сегмент от пазара.