Конзолни плъзгащи портални врати

конзолни портални врати

Спестете място и използвайте оптимално пространството в двора си с нашите висококачествени конзолни плъзгащи врати

Има много причини да предпочетете автоматична дворна врата за своя частен имот или бизнес сграда. Модерната автоматична портална врата ви носи усещане за лукс и уединение. Тя ви впечатлява също с лекотата на работата си и допълнителната сигурност, която ви носи.

Конзолните врати са най-популярният вариант сред плъзгащите се автоматични системи. Основното тук е, че цялата порта се премества отстрани на входа и не се движи по релса, инсталирана на земята.

Конзолните портални плъзгащи врати са най-добрият избор за всеки, който търси модерно и практично решение, особено в случаите, когато пространството, необходимо за радиуса на традиционните портали, не е достатъчно.

Разбира се, пестенето на място съвсем не е единствената причина много от нашите клиенти да поръчват точно автоматични портални врати. Много хора ги предпочитат пред останалите алтернативи, дори да не са ограничени откъм пространство. Разликата с обикновената плъзгаща врата за двор с релса е очевидна още на първия ден.

Затова смело можем да кажем, че една модерна и устойчива плъзгаща портална врата без релса, която върви по земята, е практична, безопасна и изключително удобна за ежедневна употреба. Удовлетворението ви ще е още по-голямо, ако се налага често да паркирате в двора си.

Ние предлагаме: производство, доставка и монтаж на конзолни плъзгащи врати по цялата цветова гама на RAL

 • Цени за изработка на конзолна врата от 392 лв на квадратен метър
 • Производство по индивидуални размери на клиента
 • Цвят по гамата на RAL по избор
 • Висококачествен италиански механизъм
 • Бързи срокове за изработка до 15 работни дни.
Изпратете запитване за
Конзолни врати
Обадете ни се!!
Play Video about конзолни врати
Play Video about плъзгащи врати за двор
Play Video about конзолна портална врата

Конзолните плъзгащи врати са изборът на модерния човек, който цени времето си иска най-доброто. Един ефективен съвременен начин за обезопасяване на входове и изходи срещу неоторизиран достъп или превозни средства.

Максимална лекота на използване, безкомпромисната надеждност и устойчивост на капризите на времето, специален нискошумен механизъм, управление и технология с високо ниво на безопасност: нашите конзолни портални врати са идеалното решение за частни, търговски и обществени имоти.

Водещо предимство на нашите автоматизирани портални врати е начинът им на работа. Чрез носещ механизъм те се плъзгат през светлия отвор на прохода, без да докосват земята. Мястото за отваряне е необходимо само в линията на вратата. Нямате летящи врати, които да удържате под натиска на силния вятър и собственото им тегло. И за които да трябва да предвидите голямо пространство, което можете да използвате за нещо друго.

Какви са предимствата на конзолната портална врата?

Изисква по-малко място

конзолна плъзгаща врата цена

Най-голямото предимство на конзолните портални дворни врати е, че се нуждаете от по-малко пространство. Това е изключително важно, ако разполагате с малък двор. Само си представете от колко място се нуждаете навън или навътре, ако имате двукрила дворна врата.

Необходимо е, разбира се да предвидите допълнително пространство от едната страна, където ще се прибира портата, докато входът е отворен. Дължината на оградата трябва да отговаря на размерите на плъзгащата врата.

За задвижващия механизъм трябва да се добавят 2 бетонни стъпки в зависимост от размера на вратата. С ширина на вратата 4 метра ви трябват минимум 40х40 см бетонна стъпка за механизма и още 4 метра за отваряне на портата.

Когато вратата не се отваря навътре, пространството от другата страна оставя свободно и може да се използва за изграждане на парко място или красива алея, например.

Конзолната дворна плъзгаща врата не изисква вграждане на релса в земята в зоната на преминаване

конзолна врата

Конзолната врата е усъвършенстваният вариант на плъзгащата врата с релсов водач. Докато последната изисква подвижна релса, закотвена към земята, това не е необходимо за нашите конзолни плъзгащи се дворни врати.

Следователно в конзолен дизайн нашите плъзгащи дворни врати са особено подходящи за индустрията и търговията, но също така за обществени сгради и частния сектор, например входове на гаражи и проходи.

Могат да се реализират големи проходни ширини, без да се затруднява преминаването на хора и автомобили. В индустриалния сектор могат да се обезопасят големи транзитни зони в екстремни размери.

Осигуряват ви високо ниво на удобство и ви улесняват значително при неблагоприятните метеорологични условия. Поради липсата на опори в долната част на вратата, тя се движи плавно и тихо.

Гарантираме ви плавно движение дори при тесни с високи крила дворни портални врати и интелигентно управление.

Конзолните плъзгащи портални врати могат да се използват на различен терен

портални врати с дистанционно

Когато алеята е наклонена, е невъзможно да инсталирате традиционна плъзгаща се врата поради няколко причини. Едната причина касае вашата безопасност. Ако портата се освободи от двигателя, тя може да се затвори и да удари някого. Другият момент е, че натоварването върху двигателя ще бъде по-голямо заради наклона. И това ще доведе до по-бързата му амортизация. И накрая: порталът ви няма да бъде стабилен при спускане по наклона.

Не така стои въпросът с нашите конзолни автоматични портални врати. Склонове, наклони, проблемни терени – за нашите висококачествени плъзгащи врати за двор няма никакви пречки. Можем да ги монтираме на всякакъв терен.

Конзолните портални врати за двор са идеални за пътни настилки, които са неравни или наклонени.

Ниска поддръжка

конзолна портална врата

Традиционните плъзгащи се врати изискват сериозна поддръжка, тъй като релсите се замърсяват непрекъснато. Всъщност те трябва да се пазят от пясък, камъни, отломки, които могат да увредят механизма и да попречат на работата му. През зимата също трябва да се почистват от сняг и лед.

Тъй като при конзолните автоматични дворни врати не се вграждат релси в земята, поддръжката е значително по-малка. Те работят със скрити механични лагери вместо колела, което намалява разходите за поддръжка. Достатъчно е да смазвате механизма веднъж годишно.

Освен това, листата, мръсотията и ледът няма как да блокират релсата. Не се налага ежедневно да почиствате, за да можете да използвате вашите метални портални врати.

Това е голямо преимущество за споделените площи, които използвате с други хора. Но дори да става въпрос и за вашия личен имот, скъпата или трудоемка поддръжка на някои единични или двукрили портални врати просто не си заслужават усилията.

Самоносещата се конзолна врата е съчетание на високотехнологично производство, модерен дизайн и европейско качество. Така че, ако търсите изгодни за портални врати цени, ниска поддръжка и качество на високо ниво, при нас сте на точното място.

Устойчивост и надеждност

конзолни плъзгащи врати

Нашите дворни плъзгащи врати се изработват по съвременна и модерна технология от горещо поцинкована и прахово боядисана стомана със стабилна конструкция и дълготрайна издръжливост.

Поцинкованите материали, които използваме за всяка портална плъзгаща врата, са устойчиви на корозия и ръжда. Нашите конзолни врати са проектирани за всякакви температури, за висока влажност, UV-радиация, така че да ви осигурят правилна и надеждна употреба.

Всеки елемент от всяка наша плъзгаща се врата за двор отговаря на всички изисквания за безопасност. Гарантираме дългогодишна употреба и при интензивен трафик. Нашата качествена изработка на метални дворни врати позволява активното им използване, без това да доведе до по-бързото им амортизиране.

При нашите автоматични дворни врати използваме само висококачествени италиански механизми, които се справят ефективно с интензивното отваряне и затваряне.

Със сигурност ще харесате и добрите за качествени плъзгащи врати за двор цени, които можем да ви предложим.

Едно от значителните предимства на нашите двукрили портални врати е, че често те са по-здрави и надеждни от традиционните плъзгащи вариации. Тяхната здрава конструкция позволява употреба и при по-предизвикателно време и обстоятелства, като например тежка зима, силен наклон, лед.

Допълнителната им здравина ги прави идеални дори за преминаване на тежкотоварни превозни средства. А поради липсата на релси в земята конзолните врати са и по-малко податливи на дефекти и амортизация.

Правилно инсталираните конзолни врати могат да издържат много години. Те обикновено имат по-дълъг живот от обикновените плъзгащи се врати. Това до голяма степен се дължи на тяхната здрава конструкция. В допълнение към това те не се търкалят по земята: основен фактор за по-бързо износване.

Въз основа на нашия опит разполагаме с широка гама модерни огради, портални интериорни врати, различни видове дворни врати, които изработваме в желаните от вас размери и цветове. И винаги в най-кратки срокове! Защото вашето време е ценно и за нас.

Разгледайте готовите ни проекти и сме сигурни, че ще откриете това, което търсите. Предлагаме ви решение за години напред, а не просто временна алтернатива. Инвестирайте веднъж в устойчива и здрава плъзгаща дворна врата и не се ангажирайте повече с нейната поддръжка, ремонт или смяна.

Опция за електрическо задвижване

Плъзгащата врата може да бъде автоматизирана в момента на монтажа или по-късно. Ако отварянето с ръка е трудно или некомфортно за вас поради размера на вратата, удобното решение са нашите автоматични дворни врати.

Електрическото захранване има безкрайно много предимства и е предпочитан вариант от нашите клиенти за различните ни видове дворни врати. Една дворна врата с дистанционно ще ви улесни със сигурност в отварянето и затварянето на портала. Препоръчваме този вариант и за малки, и за големи проходни ширини.

Ако разполагате с дворна плъзгаща врата с двигател, можете да изчакате спокойно в колата си, докато порталът се отвори, вместо да прибягвате при проливния дъжд или минусови температури.

Електрическото задвижване е безшумно, което увеличава привлекателността на нашите конзолни врати за жилищните сгради. Забравете за шумната автоматика, която е изключително неприятна в ранните или късните часове на деня. Няма нужда да събуждате съседите, нали така? Поръчайте вашата плъзгаща портална врата с дистанционно на страхотна цена от нас и ние ви обещаваме бърза доставка и монтаж.

Естетичен облик

Дворната врата играе много важна роля във вашето ежедневие, независимо дали говорим за пешеходни врати, входна врата за двор, двукрили дворни порти или конзолни врати. Вратата ви свърза с външния свят и също така ви изолира от него. Правилният модел може да добави стойност към имота ви, а неподходящата врата да го загрози и да изпрати грешното послание към околните.

Като имаме предвид всичко това, изборът на дворна врата е и естетическо решение. И тъй като ние знаем колко е важен обликът на имота ви за вас, ви предлагаме не просто скучни, старомодни врати, а модерни, стилни решения.

Инвестирайки в добрата ни за конзолни врати цена, вие инвестирате в модерния, елегантен облик на вашия имот. В допълнение към тяхната функционалност и практичност, получавате атрактивен външен вид без видимо прекъсване от движеща се релса.

Модерните ни портални врати за двор правят впечатление със своя стилен, минималистичен дизайн без излишни орнаменти. Благодарение на този елегантен вид ние създаваме спокойна, семпла визия на оградната ви система, която се характеризира с изчистени линии.

Можете да поръчате от нас метални оградни пана в същия стил като вашата конзолна плъзгаща се врата с дистанционно на топ цена и да създадете идеалната оградна система.

Конзолните плъзгащи врати с двигател се вписват хармонично във всеки вид архитектура. Те не само улесняват управлението на вашия проход, но и са точният завършек на оградата ви.

 Ако искате да създадете изцяло ново оформление на оградната си система, по-различно излъчване с доза елегантност и в крак с тенденциите, заменете старата си порта с нова плъзгаща врата от нашия каталог. Една малка промяна може да направи чудеса с облика на имота ви.

Защо да поръчате конзолна плъзгаща врата от нас?

 • Нашите конзолни плъзгащи врати на изгодни цени се характеризират със здрава, устойчива конструкция
 • Ние имаме богат опит в производството на оградни системи и стотици успешни проекти
 • Предлагаме бърз и качествен професионален монтаж
 • Използваме само качествени материали и разполагаме с модерно оборудвана производствена база, поради което можем да предложим изключително добро съотношение качество/цена
 • Пряко участваме в производството и монтажа и обръщаме внимание на всеки детайл до постигане на най-добрия краен резултат
 • Разполагаме с опитен екип от професионалисти, за които няма невъзможен проект
 • Работим и по размери на клиенти
 • Нашите продукти се отличават с модерен естетически вид, подходящ за всяка архитектура
 • Можем да интегрираме конзолните плъзгащи врати във всякакви оградни системи
 • Работим бързо и спазваме уговорените срокове
 • Можем да предложим най-доброто решение за изискванията на всеки вид пътна настилка, включително за проблемни терени
 • Не променяме цените в последния момент, защото вярваме, че доверието на клиентите е ключът към успеха на всеки бизнес
 • Обичаме работата си и влагаме душа и сърце във всеки проект.

Само допреди няколко години цената на конзолните врати беше респектираща за повечето клиенти. Благодарение на иновациите и голямата ни производствена база днес можем да ви предложим наистина изгодни оферти и отстъпки за по-големи поръчки, на които е трудно да устоите.

Стараем се да обхванем пълната гама цветове и работим само с качествени устойчиви бои. Можете да избирате от над 300 цвята от гамата RAL. С нас не е нужно да правите компромиси и поставяте ограничения пред въображението си.

За вас сме подготвили най-изгодните за метални портални врати цени, така че да станете наши постоянни клиенти. Лесно е да вземете правилното решение, когато сте на правилното място. С OgradniPana.bg няма лош избор. Ние караме обстоятелствата да работят във ваша полза.

Специализирани услуги – Какво още предлагаме?

Ние ви предлагаме качествена комплексна услуга, така че вашият единствен ангажимент е да ни потърсите. Имаме възможността да реагираме бързо при спешни проекти, а също и при възникване на проблем със съоръженията. С нас не се налага да търсите различни изпълнители на вашия проект. Ние предлагаме всички услуги по проектирането, производството, доставката, монтажа и въвеждането в експлоатация.

Ако желаете да закупите конзолна врата от нас, ние ще направим безплатен оглед на вашия имот и ще ви предложим най-изгодната за вас оферта. Важно е да направим наши замервания, за да гарантираме най-добрият краен резултат.
Ако не сте сигурни какъв модел дворна врата искате, ние ще ви предложим най-подходящите варианти според спецификата на района и вашите изисквания. Консултацията е безплатна и не ви ангажира с нищо.

Заедно ще обсъдим начина на задвижване на вашата дворна врата. Предлагаме механично и автоматично задвижване. Работим само с висококачествена италианска автоматика за врати. Предлагаме двугодишна гаранция за ел. моторите, която покрива повредите по време на гаранционния срок, които не са причинени умишлено.

Италианските ел. мотори са пригодени за интензивни натоварвания, така че можете да бъдете спокойни за тяхната експлоатация.

Производството на конзолните плъзгащи врати се извършва в нашия цех в съответствие с всички европейски изисквания за безопасност.

Фирмата ни осигурява доставка до адреса на клиента в предварително уговорен ден и час. Гарантираме, че вашата ограда ще стигне до вас в безупречно състояние без транспортни щети. Нашият екип се уверява на място, че всичко е наред с всеки отделен елемент.

Разбира се, можете да монтирате и сами закупената от нас конзолна врата. За целта ще получите от нас детайлни инструкции. Ако имате базови умения и следвате внимателно писаните стъпки, можете и сами да въведете в експлоатация съоръжението. 

За неравни пътни настилки препоръчваме професионален монтаж, както и в случаите, когато имате съмнения, че ще се справите сами.

Професионалният монтаж ви гарантира безопасна употреба, особено при сложните проекти. Цената зависи от конкретния случай: размери на вратата, сложност на работата.

Към всяка конзолна врата предоставяме сертификат за качество и гаранция. Предлагаме и ремонт на наши съоръжения извън гаранционния срок. Можете да ни потърсите и ако се планирате промяна и обновяване на закупената от нас оградна система.

Потърсете ни

Ако искате да работите с млад, амбициозен екип, разполагащ с нужните знания, умения и опит, ние сме правилните хора. Позволете ни да се заемем с вашата оградна система от първия до последния щрих. Нашите готови проекти говорят сами за себе си, а доволните ни клиенти растат непрекъснато.

Свържете се с OgradniPana.bg, за да сте сигурни, че инвестирате разумно и с мисъл за бъдещето. Нашите конзолни плъзгащи врати са подсигурени от висококачествени поцинковани профили и механизми с висока износоустойчивост. Цялата конструкция е изработена от висок клас материали, така че да работи ефективно в много натоварени зони.

Антикорозионната защита гарантира, че в следващите години няма да се ангажирате нито с ремонт, нито с подмяна на вашата конзолна врата. Освен това защитата от корозия запазва и добрия естетически вид на металните оградни пана. Ето защо е важно да изберете качествени конзолни плъзгащи дворни врати.

Мощната автоматика с дистанционно управление е безспорно предимство, както за личния ви имот, така и за бизнес и индустриални цели. Предлагаме специални отстъпки и специална за плъзгащи врати за двор цена, ако поръчате цялата си оградна система от нас. Колкото повече поръчвате, толкова по-изгодно ви излиза следващата поръчка. Защото ценим верните си клиенти.

Ако търсите конзолна плъзгаща врата на супер цена, професионален монтаж на конзолна врата, първокласна изработка на метални дворни врати или просто искате съвет каква врата да изберете за своя имот, не се колебайте да ни се обадите.

Нашият стремеж е да ви предложим модерен стил и сигурност на високо ниво. Поръчайте вашите врати при нас. Ние ще ви впечатлим с широк спектър от дворни врати без ограничения в размерите и цветовете. Защото знаем, че имате нужда от едно елегантно и съвременно решение, което да реши с един замах всичките ви проблеми.

Улеснете ежедневието си и експлоатацията на дворната ви врата през зимния период с нашите качествени конзолни системи. Не се тревожете повече от навяванията от сняг или отлаганията върху релсите на традиционните плъзгащи врати. Направете живота си по-лесен и удобен, като се възползвате от изгодните ни предложения за оградни системи.

Позволете ни да ви поглезим с най-удобната дворна врата: тази, която не се нуждае от постоянно почистване и периодично сервизиране. С качествен италиански механизъм, който няма да се предаде пред интензивния трафик.

Обещаваме ви, че още в първите часове от експлоатация ще се запитате защо не сте монтирали своята конзолна врата по-рано. С нея животът ви става различен!