Конзолни плъзгащи портални врати

конзолни портални врати

Спестете място и използвайте оптимално пространството в двора си с нашите висококачествените конзолни врати

Конзолните портални врати са най-добрият избор за всеки, който търси модерно и практично решение, особено в случаите, когато пространството, необходимо за радиуса на традиционните портали, не е достатъчно.

Практични, стабилни и безопасни – конзолните плъзгащи врати са изборът на модерния човек, който цени времето си и иска най-доброто. Един ефективен съвременен начин за обезопасяване на входове и изходи срещу неоторизиран достъп или превозни средства.

Максимална лекота на използване, безкомпромисна надеждност и устойчивост на капризите на времето, специален нискошумен механизъм, управление и технология с високо ниво на  безопасност: нашите конзолни портални врати са идеалното решение за частни и обществени имоти.

Основното им предимство е как работят. Чрез носещ механизъм те се плъзгат през светлия отвор на прохода, без да докосват земята. Мястото за отваряне е необходимо само в линията на вратата. Нямате летящи врати, за които да трябва да осигурите голямо пространство и с които да се съобразявате непрекъснато.

Ние предлагаме: производство, доставка и монтаж на конзолни плъзгащи врати по цялата цветова гама на RAL

 • Цени за изработка на конзолна врата от 392 лв на квадратен метър
 • Производство по индивидуални размери на клиента
 • Цвят по гамата на RAL по избор
 • Висококачествен италиански механизъм
 • Бързи срокове за изработка до 15 работни дни.
Изпратете запитване за
Конзолни врати
Обадете ни се!!
Play Video about конзолни врати
Play Video about плъзгащи врати за двор
Play Video about конзолна портална врата

Какви са предимствата на конзолната портална врата?

Изисква по-малко място

конзолна плъзгаща врата ценаНай-голямото предимство на една конзолна плъзгаща врата е пестенето на място. Това също така е най-добрият избор и когато мястото е неблагоприятно, като наклонена алея например.

За разлика от останалите алтернативи, плъзгащите врати заемат по-малко място навън или навътре. Изискването за налично свободно пространство е изключително малко. Разбира се, дължината на оградата трябва да отговаря на размерите на плъзгащата се врата.

За задвижващия механизъм трябва да се добавят 2 бетонни стъпки в зависимост от размера на вратата. С ширина на вратата 4м ви трябват минимум 40х40см бетонна стъпка за механизма и още 4м за отваряне на портата.

Конзолната врата не изкисва вграждане на релса в земята в зоната на преминаване

конзолна вратаКонзолната врата е усъвършенстваният вариант на плъзгащата врата с релсов водач. Докато последната изисква подвижна релса, закотвена към пода или тавана, това не е необходимо за нашите конзолни плъзгащи врати.

Следователно в конзолен дизайн плъзгащите порти са особено подходящи за индустрията и търговията, но също така за обществените сгради и частния сектор, например входове на гаражи.

Тъй като при конзолните врати не се вграждат релси в земята, поддръжката е значително по-малка. Липсата на допир със земята е един голям плюс при неблагоприятни метеорологични условия. Сняг, лед, кал и мръсотия – всичко това няма как да блокира вашата конзолна портална врата и тя ще работи безпроблемно и в най-тежката зима.

Опция за електрическо задвижване

портални врати с дистанционноАко отварянето на ръка е трудно или некомфортно за вас поради размера на вратата, удобното решение за вас са нашите портални врати с дистанционно.

Електрическото захранване улеснява отварянето и затварянето и подпомага реализирането на малки и големи проходни ширини.

Така лесно и бързо можете да задвижите механизма на отваряне, докато изчаквате в колата си – нещо много приятно, особено по време на проливен дъжд или минусови температури.

 

Устойчивост и надеждност

конзолна портална вратаНашите конзолни портални врати се изработват по съвременна и модерна технология от горещо поцинкована и прахово боядисана стомана със стабилна конструкция и дълготрайна издръжливост. Ние ви предлагаме решение за години напред. Всички материали, които използваме по време на производствения процес са висококачествени, отговарящи на всички изисквания за безопасност.

Конзолната врати е подходяща и за зони с интензивен трафик. Качествената им изработка позволява активното им използване, без това да доведе до по-бързото им амортизиране. Висококачественият италиански механизъм, който използваме, успява да се справи и с интензивното отваряне и затваряне.

Конзолните ни врати са проектирани за всякакви климатични условия, така че да ви осигурят правилна и надеждна употреба. Въз основа на нашия опит разполагаме с широка гама от модерни огради, врати и портали. Разгледайте нашите готови проекти и сме сигурни, че ще откриете това, което търсите.

Естетичен дизайн

конзолни плъзгащи вратиНашите портални врати с дистанционно имат модерен, естетически вид и увеличават стойността на вашия имот. В допълнение към тяхната функционалност и практичност, атрактивният им външен вид допълва оградната ви система без видимо прекъсване от движеща се релса.

Модерните ни портални врати за двор правят впечатление със своя елегантен и минималистичен вид  без излишни орнаменти. Благодарение на този елегантен дизайн ние създаваме спокоен, стилен външен вид на оградната система, която се характеризира с изчистени прави линии.

Можете да поръчате от нас метални оградни пана в същия стил като вашата конзолна плъзгаща врата на топ цена и да създадете идеалната оградна система.

Защо да поръчате конзолна плъзгаща врата от нас?

 • Нашите конзолни плъзгащи врати на изгодни цени се характеризират със здрава, устойчива конструкция
 • Ние имаме богат опит в производството на оградни системи и стотици успешни проекти
 • Предлагаме бърз и качествен монтаж
 • Използваме само качествени материали и разполагаме с модерно оборудвана производствена база, поради което можем да предложим изключително добро съотношение цена/качество
 • Пряко участваме в производството и монтажа и обръщаме внимание на всеки детайл до постигане на желания краен резултат
 • Разполагаме с опитен екип от професионалисти, за които няма невъзможен проект
 • Работим и по размери на клиенти
 • Нашите продукти имат красив естетичен дизайн, подходящ за всяка архитектура
 • Можем да интегрираме конзолните плъзгащи врати във всички оградни системи
 • Работим бързо и спазваме уговорените срокове
 • Можем да предложим вариант за неравни пътища с проблемна настилка
 • Не променяме цените в последния момент, защото вярваме, че доверието на клиентите е ключът към успеха на всеки бизнес
 • Обичаме работата си и влагаме сърце и душа във всеки проект.

Само допреди няколко години цената на конзолните врати беше респектираща за повечето клиенти. Благодарение на иновациите и голямата ни производствена база днес можем да ви предложим наистина изгодни оферти, на които е трудно да устоите.

Предлагаме ви и голямо разнообразие от цветове, така че да не поставяте ограничения пред въображението си. Изберете качествени конзолни врати на топ цена от Ogradnipana.bg, защото с нас инвестирате в бъдещето.