Профилна ламелна ограда – тип ранчо

Профилна ламелна ограда – тип ранчо

В ogradnipana.bg се стремим да предложим най-качествените и иновативни решения за огради, които да отговарят на високите изисквания на нашите клиенти. Горди сме да представим нашия нов продукт – профилна ламелна ограда, която комбинира здравина, устойчивост и модерен дизайн – всичко това при спазване на най-доброто съотношение цена/качество.

Оградата от ламели е перфектното решение за тези, които търсят уникалност, устойчивост във времето и модерен дизайн. Като се доверите на ogradnipana.bg за Вашето оградно решение, Вие осигурявате най-добрата защита за имота си, без да правите компромис с естетика, надеждност и дълготрайност.

Този вид оградни пана, които са особено подходящи за изграждане на ограда тип ранчо, могат да бъдат произведени в различни височини и с 2 см. големина на отвора между профилните ламели, така че да покрият максимално голям спектър от нуждите на нашите клиенти. Освен за самата ограда, панелите могат да се използват за затваряне на портал или пешеходна врата, като по този начин придават завършен вид на Вашия имот.

  • Цени за изработка от 193 лв на квадратен метър
  • Горещо поцинковани профили 80ммх20ммх1.5мм
  • Прахово боядисване
  • Технология за монтаж без заваряване
Изпратете запитване за
Ограда тип ранчо
Обадете ни се!!

Висококачествени материали и технологии

Горещо поцинковани профили

Горещо поцинковани профили

Профилната ламелна ограда се изработва от висококачествени горещо поцинковани профили с размери 80ммх20ммх1.5мм.

Тази технология осигурява отлична защита от корозия, като удължава значително живота на оградата.

Необходимостта от поддръжка е сведена до минимум, и за вас остава да се наслаждавате на уюта и уединеността, които нашите огради осигуряват.

Прахово боядисване

След процеса на поцинковане, профилите преминават през прахово боядисване, което не само подобрява естетиката, но и допълнително защитава материала от неблагоприятните атмосферни условия.

Праховото боядисване е известно със своята издръжливост и дълготрайност, което го прави идеален избор за външни приложения.

Ние осигуряваме избор на цветове, така че да покрием и най-взискателните изисквания на нашите клиенти.

Прахово боядисване
Иновативна технология за монтаж

Иновативна технология за монтаж

Една от най-големите иновации при профилната ламелна ограда е технологията за монтаж без заваряване.

Този метод значително намалява риска от корозия в сравнение с традиционните методи на монтаж, като запазва структурата на оградата непокътната и удължава нейния експлоатационен период.

Предимства на профилната ламелна ограда

  • Здравина и издръжливост: Благодарение на висококачествените материали и иновативните технологии, нашата ограда е изключително здрава и устойчива на външни влияния.
  • Ниски цени за поддръжка: Праховото боядисване и монтажът без заваряване минимизират необходимостта от поддръжка и ремонти по оградата.
  • Естетичен външен вид: Модерният дизайн на профилната ламелна ограда я прави идеална за всякакъв вид имоти – от частни домове, през селски къщи с огромни дворове тип ранчо, до бизнес обекти.
  • Дълъг живот: Комбинацията от горещо поцинковани профили и прахово боядисване гарантира дългосрочна защита и надеждност.

Защо да изберете профилната ламелна ограда от ogradnipana.bg?

Ние в ogradnipana.bg се ангажираме да предоставяме продукти с най-високо качество, които са в синхрон с нуждите и очакванията на нашите клиенти. С профилната ламелна ограда получавате не само здрав и устойчив продукт, но и решение, което е лесно за монтаж и поддръжка.

Не пропускайте възможността да осигурите своя имот с надеждна и естетична ограда на достъпна цена. Свържете се с нас днес, за да получите повече информация и да направите своята поръчка.

Профилна ламелна ограда