Услуги

оградни пана бг

За своите клиенти Ограднипана.бг® осигурява целия спектър специализирани услуги свързани с консултации относно избора на оградна система, изработване, продажба, доставка, монтаж на предлаганите оградни пана и порти. Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти с необходимите познания, техника, инструменти и екипировка, така че да гарантира максимално добро обслужване за постигане на удовлетворението на клиентите.

Нашите експерти са на разположение за подпомагане на целия процес от идеята за реализиране на защита около Вашия имот, през избора на подходящите елементи за постигане на най-доброто обезопасяване и естетическа визия, до постигане на търсения краен резултат.

Ограднипана.бг ® предлага следните услуги за закупените от фирмата оградни системи:

Оглед, заснемане и измервания на обекта

При интерес да използвате нашите оградни пана за своя имот, наш специалист ще посети обекта и на място ще направи необходимите измервания и заснемане, така че да се гарантира качеството на финалния резултат. Ние ще се погрижим новата Ви ограда и порта да отговарят на Вашите желания, съобразени с евентуални ограничения или препятствия в самия обект.

Тъй като има значение дали оградата Ви ще минава през пресечен терен, дали има склон и каква е почвата под бъдещата ограда, огледът на място от специалист е една от задължителните стъпки при проектирането на оградна система.

Консултиране при избор на правилния модел

В зависимост от Вашите желания и спецификата на района можем да посочим най-добрите варианти за огради, най-подходящите възможности за Вашия бюджет и най-адекватното решение за особеностите на терена и изискванията Ви.

Консултацията с експертите на Ограднипана.бг® е напълно безплатна и неангажираща, като може да се проведе както онлайн, така и на място в нашия офис. Не се колебайте да изпратите конкретно запитване на нашия имейл, за да получите точни насоки за качествено изпълнение на бъдещата си ограда.

Проектиране и изпълнение

Дизайнът на панелите за огради и порти е осигурен от архитектите от творческия отдел на Ограднипана.бг®. Производството им се извършва в нашия цех. Ние имаме богат опит в областта на производството на метални ламелни оградни пана и спазваме всички стандарти за изпълнение, необходими за получаване на продукти с превъзходно качество и устойчивост. За да се убедите в качеството и естетиката на изпълнените от нашата фирма обекти за оградни системи с пана, може да разгледате снимките в сайта.

Доставка на материалите до обект на клиента

Фирмата разполага с необходимата техника и транспортни средства да достави закупените оградни пана до обекта на клиента в уречения предварително ден и час. Наше задължение е да се погрижим материалите за Вашата бъдеща ограда да бъдат на място точно в момента, когато са необходими. Специалистите на фирмата се уверяват на място, че панелите не са повредени по време на транспорта и че крайният резултат ще бъде с безупречно качество.

услуги

Монтаж

За клиентите, които предпочитат изпълнение „до ключ“, компанията предлага монтаж на закупените от нас ламелни оградни пана.

Ние ще се погрижим за Вашето спокойствие, така че за Вас остава удоволствието от естетически допълващата Вашия имот нова ограда.

Цената за монтаж ще се изчислява в зависимост от сложността на работата и размерите на оградата.

За да получите точна оценка на Вашия конкретен проект, свържете се с нас – наш експерт ще дойде на място и ще заснеме и остойности бъдещата Ви ограда, така че още преди старта на проекта Вие ще знаете точния бюджет за изпълнението му.

Инструкции за монтаж

За нашите клиенти, които имат знанията и уменията да монтират сами оградните панели, всеки наш продукт е придружен от детайлна инструкция за монтаж, така че заедно с удовлетворението от добре свършената работа самият процес по изграждане на оградата да бъде удоволствие за Вас.

Специалистите от Ограднипана.бг® са се погрижили всяка стъпка от процеса по изграждане на ограда с нашите оградни пана да бъде детайлно документирана в инструкциите по начин, елиминиращ вероятността от грешка при внимателно изпълнение на описанието за монтиране.

Сертификати

Всички наши продукти са придружени от необходимите сертификати за качество, които гарантират безопасността и надеждността на всяко оградно пано, излязло от нашите складове.

Ремонт на огради, изпълнени от Ограднипана.бг

За клиентите си, които по една или друга причина имат нужда от разширяване, промяна или ремонт по оградата, изградена от Ограднипана.бг, ние предлагаме съдействие и експертни ремонти.

Свържете се с нас

Без значение на кой етап от изпълнение на Вашия проект за ограда се намирате в момента, специалистите по оградни системи на Ограднипана.бг® с удоволствие ще Ви окажат необходимото съдействие, така че и Вие, и ние като Ваши изпълнители да останем удовлетворение от реализирания проект за ограда.

Свързвайки се с Ограднипана.бг® може да бъдете сигурни, че в наше лице Вие ще намерите на просто доставчик на оградни системи, а доверен партньор, който бихте препоръчали на своите приятели дори и години след завършването на Вашия проект за ограда.

Доверявайки се на нашата експертиза и опит, Вие ще получите гарантирано качество и спокойствие, че оградата на Вашия имот е в добри ръце.