Метални дворни врати

Красивата и функционална дворна метална врата допринася не само за естетическия вид на имота ви, но и за вашата безопасност и сигурност. Тя ви изолира от външния свят, блокира достъпа на нежеланите посетители и ви осигурява уют и комфорт. За разлика от останалата част от композицията на оградата ви, вашите оградни врати се натоварват и използват непрекъснато.

Това изисква тяхната здравина и стабилност да бъдат на най-високо ниво, за да ви служат дълго време. По всяка вероятност за вас е важно вашата метална дворна врата да бъде здрава, безопасна и издръжлива? Ако това е така, ние можем да ви предложим висококачествени метални дворни врати, изградени от ламели, които ще допълнят естетическия вид на вашата сграда.

Ето няколко добри причини да изберете нашите дворни врати и порти

дворна врата

Нашите дворни метални врати се произвеждат на високотехнологична линия от метални профили и ламели от поцинкована ламарина. Процесът започва с разкрояване, профилно рязане и ъглово заваряване с професионални телподаващи устройства.

Следва процесът на прахово боядисване в желания от вас цвят от гамата RAL. Към металните рамки се закрепват вече боядисаните ламели от поцинкована ламарина с помощта на специални поцинковани винтове на HILTI.

Предлагаме ви и възможност за ел задвижваща система на портал. Накрая получаваме продукт от най-високо качество, който е идеалното допълнение към нашите оградни пана и имате напълно завършена оградна система.

Ако търсите изгодни за качествени дворни врати цени, сте на правилното място. Ние ви предлагаме входни врати за двор, които ще издържат както на горещите температури, така и на ниските, без да увиснат и да се износят преждевременно.

Нашите плътни дворни врати от метал са достъпно решение за всеки дом. При правилна поддръжка, те ще ви служат години наред. Екипът ни от професионалисти работи усилено, за да ви гарантира, че всеки елемент от вашата входна врата за двор е от високо качество и подлежи на щателна проверка за дефекти.

Play Video about плъзгащи врати за двор от ламели
Play Video about плъзгащи метални врати

Бъдете сигурни, че ще получите точно това, което искате. Ние работим с модерна техника и влагаме висококачествени материали, за да ви предложим най-доброто в тази ниша. Можем да ви помогнем да се ориентирате в разнообразието ни от готови модели на метални дворни врати, да изберете точния цвят, така че да получите възможно най-добрия естетически вид на дома си.

Модерните метални порти за двор със стилен дизайн и изчистени линии могат да променят изцяло вида на имота ви. Те са точният завършек на оградната ви система, от който имате нужда. И много често те са първото нещо, което вашите гости забелязват. Нормално е да искате да направите добро впечатление, а също така и да увеличите стойността на имота си, нали така?

Това е и нашата цел: да проектираме и реализираме вашия проект, така че да не се наложи да правите компромиси в нито едно отношение. Защото всеки компромис ще остави у вас усещането, че не сте направили точния избор. С нас изборът може да бъде само един: правилният!

Нашите входни дворни врати имат редица преимущества пред конкурентните им алтернативи. Те изолират шума, така че да ви осигурят уединение и спокойствие, докато си почивате в градината. Не изискват сложна поддръжка, а единствено стандартно почистване и проверяване на металните механизми.

 • Цени за изработка на врата от 292 лв на квадратен метър
 • Работим по индивидуални размери на клиента
 • Цвят по избор
 • Висококачествени дръжки и брави
 • Бързи срокове за изработка до 12 работни дни
Изпратете запитване за
Дворни врати
Обадете ни се!!

Предимства на нашите метални оградни врати и порти

конзолна врата
Ние обръщаме голямо внимание на детайлите и следим стриктно производствения процес от началото до края. Така ви гарантираме качествена високотехнологична направа на дворна порта.

Собствено производство

Ние разполагаме със собствена производствена база, поради което можем да ви предложим добри за единични и двукрили дворни врати цени. От нас можете да поръчате както готови селски дворни врати, така и порти по ваши размери.

Специфичните проекти няма как да бъдат изпълнени с готови оградни порти. Тенденцията през последните години е към индивидуалните дизайни на оградните системи. Клиентите масово предпочитат сами да определят височината и ширината на своята дворна порта, както и вида и функционалността й.

Благодарение на напредналата технология, днес можем да ви предложим изгодни за модерни и селски дворни врати цени и за индивидуалните поръчки. Нашият любезен екип ще се радва да ви помогне да вземете правилното решение.

Работим бързо и качествено, така че да осъществите проекта си възможно най-скоро. До 12 работни дни можете да получите вашата врата по индивидуални размери и в избран от вас цвят.

Предлагаме ви над 300 различни цвята от гамата RAL

Металните дворни врати създават елегантна и стилна визия на оградната ви композиция. За много хора цветът е много важен при избора им, тъй като той допринася за общия облик на имота. За да отговорим на вашите нужди и желания, ние ви предлагаме над 300 различни цвята, от които да избирате.

Изберете цвета, който ще бъде в унисон с вашата сграда и ограда, или поставете ярък акцент. Не правете компромис между стилния дизайн и сигурността, защото ние можем да ви предложим и двете. 

Нашата цел е да допринесем за добрия външен вид на сградата ви, като ви предложим и изненадващо богат избор от цветове.

врата за двор

Италианска автоматика за врати

Можете да поръчате от нас вашия портал и с ел задвижване. Ние ви предлагаме:

 • Висококачествени ел мотори
 • Механизми за плъзгащи врати за двор
 • Монтаж на мотор за плъзгаща врата
 • Монтаж на автоматика за двукрилни дворни врати.

Работим само с висококачествена автоматика, за да ви гарантираме дълги години безпроблемна употреба. Ел задвижването на вашите готови метални дворни порти ще увеличи удобството ви от използването им и ще ограничи достъпа на нежеланите посетители.

Разнообразие от модели на метални дворни врати

През годините се опитахме да разширим максимално нашия асортимент, за да обхванем всички нужди на верните ни клиенти. Нашето желание е да намерим решение за всеки конкретен случай.

Предлагаме ви различни видове дворни врати, за да изберете най-подходящия модел за вашия имот:

При нас ще откриете пешеходни врати в различни вариации и като дизайн, и като размер, и като цвят. Целта ни е да ви предложим високо качество за всеки един модел. Нашите пешеходни врати са здрави, устойчиви и сигурни. Гарантираме ви, че ще ги използвате дълго време без да ви създават проблеми.

Изработваме всяка пешеходна врата от поцинкована ламарина, за да получите перфектната защита от корозия. Металните профили имат специално цинково покритие, което удължава значително живота им. Боите, които използваме, са висококачествени и устойчиви на агресивната околна среда, включително резките промени в температурите, UV-радиацията и силната влага.

Поцинковането в комбинация с праховото боядисване ви гарантират, че ще използвате безпроблемно вратата дълго време. Стабилната конструкция на вратата позволява интензивно използване без амортизация на механизма.

Вратата, която ще получите, ще бъде еднакво привлекателна както от улицата, така и от двора. Предлагаме ви едно добро решение, съчетаващо модерен външен вид и устойчивост.

Нашите входни врати за двор ви осигуряват желаното уединение и допринасят за добрия външен вид на градината ви, но те също така изпълняват някои важни функции. Стабилната входна врата предпазва вашия имот не само от нежелани посетители, но и от бездомни животни.

Най-важната функция на една метална врата за двор е да гарантира вашата безопасност. Тя трябва да бъде респектираща и да показва, че ще даде сериозен отпор на опитите за взлом. И в същото време трябва да бъде устойчива на всякакви атмосферни условия.

Знаем също така, че независимо дали търсите селски дворни врати, или стабилна врата за новата ви къща, искате модерен облик и повече красота в ежедневието си. Нашите входни врати за двор имат за цел не само да ви защитят, но и да ви накарат да се гордеете с имота си. Те са задължителният завършек на вашата модерна оградна система.

Ако търсите модерен завършен вид на своя двор, изберете от нашите модели двукрили дворни врати. Те са практични, удобни и надеждни. Нашите клиенти често ги предпочитат заради тяхната здравина и сигурност. Гарантират ви високо ниво на защита от неоторизиран достъп.

Нашите двукрили дворни врати се отличават със своя изискан външен вид и висока функционалност. Двете крила на дворната врата ви улесняват в ежедневното им използване, но те също така придават симетрия на оградната ви система.

Стабилната конструкция, поцинкованите и прахово боядисани метални профили гарантират, че ще получите вратата, която да удовлетвори всички ваши изисквания. Предлагаме ви не само качествена изработка на селски метални дворни врати, но и цялостно решение за оградната ви система. Възползвайте се от възможността за професионален монтаж, за да сте сигурни, че вратата е монтирана според специфичните условия на терена.

За вашето удобство предлагаме и плъзгащи врати, които съчетават практичност, сигурност и модерен външен вид. Те контролират достъпа, като същевременно работят добре при всякакви атмосферни условия и натоварване.

Постарали сме се да ви осигурим висока скорост на отваряне и ниско ниво на шум. Съоръженията отговарят на всички изисквания за безопасност, така че можете смело да изберете вашата плъзгаща врата от нашия богат продуктов каталог. 

Плъзгащите врати за двор имат множество предимства, поради което са предпочитан избор от нашите клиенти. Нуждаете се от по-малко работно пространство и можете да използвате спестеното място за други цели. Освен това се улеснявате значително в използването на портала в ежедневието.

Не се налага да придържате тежките крила на вратата и да се притеснявате от силния вятър. Ако се нуждаете от голям портал, плъзгащите оградни врати за двор са вашето разумно решение.

Ние вярваме, че за нашите клиенти удобството е водещ приоритет, затова наред с високото качество и модерната визия, предлагаме и възможност за задвижване на вратите с дистанционно управление.

Интелигентното отваряне на вашата портална врата ви носи редица предимства. Преди всичко това е удобен начин да отворите и затворите вашия портал, без да слизате от колата си. Само си представете удобството да управлявате порталната врата от колата си, докато вали проливен дъжд.

Освен това една портална врата с дистанционно ви носи повишена сигурност и безопасност, особено при силен вятър. За хората с двигателни проблеми това задвижване би било изключително полезно.

И накрая, модерната автоматична портална врата добавя стойност към вашия имот. Предимствата на интелигентния механизъм за отваряне ви впечатляват още от първия ден. Така че не се колебайте да се свържете с нас и да поръчате вашата портална врата с дистанционно. Ние ви гарантирате висококачествени механизми и доказана технология за безпроблемна употреба.

Основното предимство на конзолните портални врати е начинът им на работа: те се плъзгат по свободен проход, разположен над земята с помощта на опорен механизъм в основата. Отворът за конзолната врата е необходим само в линията на вратата. Тя може да се затваря ръчно, но за още по-голямо удобство ви предлагаме ел задвижване.

Предлагаме ви повече удобство, стабилност и безопасност с нашите конзолни портални врати. Те са най-ефективният начин да спестите място в двора си, особено когато не разполагате с голямо пространство, а и искате да паркирате в двора.

Освен това не сте зависими от времето, тъй като конзолната врата не се движи по релса в земята. Не се налага да почиствате постоянно отдолу, за да осигурите безпроблемно й движение. Това е особено влажно през зимните месеци, когато ледът и снегът могат да блокират релсата.

Модерен и стилен дизайн с различни модели на видимост

В зависимост от търсеното от вас уединение ви предлагаме видове дворни оградни врати с различни модели на видимост:

 • Плътни отвън и ефект тип щора, който позволява видимост отвътре
 • Лека видимост отвън и отвътре
 • Светъл отвор, който пропуска въздух и светлина.

Изберете плътна дворна врата за пълно уединение, която все пак ще ви позволява да имате видимост от вътрешната й страна. Така необезпокоявано ще можете да се излежавате в двора или да се събирате с приятели, без да ви смущават минувачите.

Ако искате повече светлина, изберете от нашите дворни врати със светъл отвор. Те също ви осигуряват сигурност и надеждност. Ламелите със светъл отвор са също толкова надеждни, колкото плътните метални ламели.

Не търсете повече най-добрите за плътни дворни врати цени, при нас сте на правилното място. Ние предлагаме изгодни за селски дворни врати цени, условия и срокове.

Пълнеж от поцинковани ламели, защитени от корозия

Нашите плътни дворни врати са изградени от висококачествена поцинкована метална конструкция и поцинковани ламели, защитени с прахово боядисване. Пълнежът от поцинковани ламели осигурява дълъг експлоатационен живот на съоръжението.

Без защита металът е уязвим към ръждясване и корозия. Колкото по-влажен е климатът в населеното място, толкова по-висока е степента на ръждата. За да избегнете всичко това, поръчайте от нашите врати с пълнеж от поцинковани ламели, защитени от корозия.

Поръчайте качествена дворна врата на цена без конкуренция от OgradniPana.bg. Спестете разходи от скъпа поддръжка и ремонт на дворните врати от други материали.

врата за двор

Доставка и монтаж на достъпни цени

С какво ще ви спечелим:

 • Качествен професионален монтаж
 • Безплатна доставка за област Пловдив
 • Бърза доставка и достъпни цени за цяла България
 • Изработка по ваши размери до 12 работни дни
 • Безплатна консултация по телефона
 • Оферта в рамките на един ден.
селски дворни врати

Нашите метални дворни врати ви позволяват да постигнете съвършения облик на имота или градината си, да използвате дворното си място за паркиране бързо, лесно и удобно, да пестите място и средства.

Можете да поръчате вашата порта с ел механизъм за повече комфорт и удобство в ежедневието. Това със сигурност ще ви улесни, особено в неприятното време. Вие решавате дали да се възползвате от нашите готови дворни врати, или да поръчате по ваши размери.

Монтирайте дворната врата сами или ни позволете да поемем цялата отговорност по монтажа в удобно за вас време.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате повече въпроси. Ние от своя страна ви гарантираме коректно отношение, изпълнение на поръчките в уговорения срок, съдействие за вашия цялостен проект за оградна система.

Благодарение на модерната ни база и квалифициран екип, работим бързо, качествено и ефективно. Не се налага да чакате с месеци за дворни порти и да се обаждате многократно. Ние ценим вашето време, затова правим всичко възможно да изпълняваме поръчките си дори преди обявения срок.

Изберете нашите метални дворни врати, ако искате сигурност, устойчивост и естетика. Забравете за скучните, старомодни порти, които ръждясват, скърцат и загрозяват вида на имота ви. Заложете на бъдещето! Доверете се на нашия опит, професионализъм и коректност.

При нас ще откриете не само изгодна за метална дворна врата цена, но и най-доброто качество и устойчивост. Стилната дворна врата с пълнеж от поцинковани ламели е инвестиция, която си заслужава. Тя съчетава красота и стил, сигурност и безопасност, функционалност и практичност.

Поцинкованите ламели позволяват свободен въздушен поток, но ви предлагат и уединение, така че да ограничите видимостта според личните си предпочитания. А внушителният вид на вашата метална дворна врата със сигурност ще респектира крадците и ще защити дома ви.

Защитната функция на нашите дворни метални врати е също толкова ефективна, колкото издръжливостта и устойчивостта им. При нас не се налага да избирате между стилния дизайн и сигурността. Дори не се налага да правите компромис с желания цвят.

Независимо от вашия терен и особеността на имота, ние ще ви предложим дворната врата, която да ви удовлетвори във всяко едно отношение. Нашата цел е да допринесем за добрия външен вид на сградата ви, но и да гарантираме вашата безопасност.

Ако вече сме ви спечелили, остава да ни се обадите, за да ви предложим най-изгодната за дворна врата цена и да стартираме вашия проект. Нека заедно довършим вашата оградна система с точната дворна врата, която ще използвате години наред.

Обадете ни се, ние ще направим останалото!