Оградни дворни врати

Красивата и функционална оградна врата допринася не само за естетическия вид на имота ви, но и за вашата безопасност и сигурност. Тя ви изолира от външния свят, блокира достъпа на нежеланите посетители и ви осигурява уют и комфорт. За разлика от останалата част от композицията на вашата ограда, вратата се натоварва и използва непрекъснато.

Това изисква нейната здравина и стабилност да бъдат на най-високо ниво, за да ви служи дълго време. По всяка вероятност за вас е важно вашата дворна врата да бъде здрава, безопасна и издръжлива? Ако това е така, ние можем да ви предложим висококачествени оградни врати, изградени от ламели, които ще допълнят естетическия вид на вашата сграда.

Защо да изберете нашите дворни врати и портали от ламели?

Нашите оградни портални врати се произвеждат на високотехнологична линия от метални профили и ламели от поцинкована ламарина. Процесът започва с разкрояване, профилно рязане и ъглово заваряване с професионални телподаващи устройства.

Следва процесът на прахово боядисване в желания от вас цвят от гамата RAL. Към металните рамки се закрепват вече боядисаните ламели от поцинкована ламарина с помощта на специални поцинковани винтове на HILTI.
Предлагаме ви и възможност за ел задвижваща система на портал. Накрая получаваме продукт от най-високо качество, който е идеалното допълнение към нашите оградни пана и имате напълно завършена оградна система.

Ако искате да инвестирате в здрава и качествена оградна врата и портал, които ще издържат както на горещите температури, така и на ниските, без да увисват и износват преждевременно, ние можем да ви помогнем.

Нашите дворни врати са достъпно решение за всеки дом. При правилна поддръжка те ще ви служат години наред. Нашите специалисти работят усилено, за да ви гарантират, че всеки елемент е от високо качество и всяка оградна врата подлежи на щателна проверка за дефекти.

Бъдете сигурни, че ще получите точно това, което искате. Ние работим с модерна техника и влагаме висококачествени материали, за да ви предложим най-доброто в тази ниша. Можем да ви съдействаме в избора на дворна врата и да ви консултираме за цвят, така че получите възможно най-добрия естетически вид на дома си.

Модерната оградна порта със стилен дизайн и грациозна форма може да промени изцяло вида на вашия имот. Тя е важен фактор, който се забелязва първо и създава добро впечатление у вашите гости.

  • Цени за изработка на врата от 292 лв на квадратен метър
  • Работим по индивидуални размери на клиента
  • Цвят по избор
  • Висококачествени дръжки и брави
  • Бързи срокове за изработка до 12 работни дни
Изпратете запитване за
Дворни врати
Обадете ни се!!

Предимства

Оградните портални врати, изградени от ламели, създават елегантна и стилна визия на оградната ви композиция. Техният стилен дизайн привлича вниманието и увеличава стойността на вашия имот. Можете да изберете цвета, който ще бъде в унисон с вашата ограда, или да поставите ярък акцент.

Нашите дворни врати имат редица преимущества пред конкурентните им алтернативи. Те изолират шума, така че да ви предложат уединение и спокойствие, докато си почивате в градината. Не изискват сложна поддръжка, а единствено стандартно почистване и проверяване на металните механизми.

Пропускат достатъчно светлина, но ви защитават от външния свят. Спират вятъра и заедно със солидната ви ограда от пана, изработени от ламели, ви позволяват да разхождате домашния си любимец в двора, защитени от усойното време.

Освен това, нашите дворни врати на страхотни цени са изключително издръжливи и устойчиви на атмосферни условия, корозия и мухъл. Можете да бъдете сигурни, че ще им се радвате дълго време, без да се налага да ги ремонтирате или боядисвате.

Изберете нашите метални дворни врати, ако искате сигурност, устойчивост и естетика. Забравете за скучните порти, които ръждясват и загрозяват вида на имота ви. Ние ще ви съдействаме, за да направите най-добрия избор. Стилната оградна врата, изградена от ламели, е инвестиция, която си заслужава.

Тя съчетава красота и стил, сигурност и безопасност, функционалност и практичност. Ламелите позволяват свободен въздушен поток, но ви предлагат уединение, така че да ограничите видимостта според личните си предпочитания.
Внушителният вид на нашите метални оградни врати със сигурност ще респектира нежеланите посетители и ще защити дома ви. Тяхната защитна функция е също толкова ефективна, колкото и безупречния външен вид и издръжливостта.

Не избирайте между стилния дизайн и сигурността, защото ние можем да ви предложим и двете. Нашата цел е да допринесем за добрия външен вид на сградата ви, но и да ви гарантираме сигурност и безопасност за вас и вашето семейство.

Нашите оградни портали ви позволяват да използвате дворното си място за паркиране бързо, лесно и удобно. Можете да поръчате вашия портал с ел механизъм за повече комфорт и удобство в ежедневието. Това със сигурност ще ви улесни, особено в студените зимни дни.

Как да поръчате от нас?

Можете да поръчате оградна врата по ваши размери и да си я монтирате сами, или да се възползвате от услугите на нашите професионалисти. Нашият екип ви предлага качествен монтаж в удобно за вас време.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате повече въпроси. Ние от своя страна ви гарантираме коректно отношение, изпълнение на поръчките в уговорения срок. Благодарение на модерната ни база и квалифициран екип, ние работим бързо, качествено и ефективно.

Обадете ни се, ние ще направим останалото!