Двукрила дворна врата Чирпан

Двукрила дворна врата Чирпан
Двукрила дворна врата Чирпан
Двукрила дворна врата Чирпан
Двукрила дворна врата Чирпан
Двукрила дворна врата Чирпан Двукрила дворна врата Чирпан Двукрила дворна врата Чирпан Двукрила дворна врата Чирпан

Завършен обект с двукрила дворна врата в гр. Чирпан.

Преди няколко седмици с нашия екип се свърза семейство от гр. Чирпан, което се интересуваше от възможните варианти за дворна врата. Новопостроената къща се нуждаеше единствено от двукрила дворна врата, която да се интегрира в бетонната ограда.

Разбира се, най-добрият вариант за нашите клиенти от Чирпан се оказаха металните ни дворни врати от поцинковани ламели. Желанието им бе да изработим вратата без светъл отвор, за да си осигурят пълно уединение и поверителност.

Както много пъти сме казвали, оградните пана със светъл отвор са също толкова надеждни и сигурни, колкото и плътните. Тук единствената разлика е в пропускането на светлина и въздух. Докато за някои наши клиенти е по-важно да имат добра видимост отвътре, повече светлина за насажденията, за други – водещ приоритет е уединението.

В този случай поръчката бе да изработим дворната врата без светъл отвор. Предвид високата бетонна ограда, се получи много добре като краен резултат. Цветът й бе съобразен с архитектурните елементи на къщата, а специалното покритие на ламелите допринесе за това да изпъкнат в общия екстериор.

Монтирахме бързо дворната врата, което отново впечатли нашите клиенти. Още преди да си тръгне екипът ни, те ни ангажираха с нова поръчка за техен имот.

Не правете компромис с качеството на дворната си врата. Свържете се с нас и ние ще ви запознаем с предимствата на нашите врати и портали, за да вземете най-доброто решение.

Направете запитване