Метални оградни пана гр. Пловдив

metalni-ogradni-pana-plovdiv (1)
metalni-ogradni-pana-plovdiv (2)
metalni-ogradni-pana-plovdiv (4)
metalni-ogradni-pana-plovdiv (5)
metalni-ogradni-pana-plovdiv (7)
metalni-ogradni-pana-plovdiv (6)
metalni-ogradni-pana-plovdiv (3)
metalni-ogradni-pana-plovdiv (1) metalni-ogradni-pana-plovdiv (2) metalni-ogradni-pana-plovdiv (4) metalni-ogradni-pana-plovdiv (5) metalni-ogradni-pana-plovdiv (7) metalni-ogradni-pana-plovdiv (6) metalni-ogradni-pana-plovdiv (3)

Изпълнение
  • Изработка на ограда
  • Изработка на метални врати
  • Проектиране
  • Монтаж
  • Доставка
Описание

Завършен обект в квартал Беломорски с метални оградни пана

Преди няколко месеца с нас се свърза младо семейство от гр. Пловдив, кв. Беломорски, което търсеше възможност за естетична и функционална ограда за двора на новоизградената си къща. Както в почти всички случаи, бюджетът също беше от основно значение, но изрично изискване беше това да не се отразява на качеството и дълготрайността на оградата.

Преди да се свържат с нас, новодомците бяха прегледали и обсъдили предимствата и недостатъците на повечето възможности на пазара по отношение на материалите, от които може да бъде изградена оградата: дърво, бетон, тухли, ламарина или мрежа. Достъпните ценово решения от изброените не предлагат естетика и сигурност, а тези, които ги осигуряват, надскачаха бюджета на клиентите ни.

От наша страна за техния проект предложихме изграждане на ограда от ламелни пана от поцинкована ламарина.

Това, което привлече вниманието им в нашите оферти бе краткият срок на изпълнение, добрата ценова оферта и не на последно място красивата визия, която предложените метални оградни пана осигуряваха като допълнение към новата им къща.

След няколко уточнения относно предпочитания период за монтаж, модел и цвят на ламелните пана, поръчката бе финализирана.

Тъй като част от панелите изискваха изработка по конкретни размери, след провеждането на измервания на място от нашия екип данните бяха обработени и производството на оградните пана стартира в срок.

Самият монтаж бе реализиран в рамките на един ден, в уговорени предварително времеви рамки, така че да предизвика минимално неудобство за нашите клиенти.

Защо нашите клиенти избраха Ogradnipana.bg и предлаганите от нас метални ламелни оградни пана?

Актуалните и метални оградни пана от поцинковани ламели са все по-популярен вариант, тъй като хората намират, че те са избор, при който съотношението цена-качество е много добро, а степента на сигурност, която предлагат, е най-висока. Ето накратко основните причини за този избор, обобщени от нашите клиенти.

Естетика

Въпреки че в наши дни строителството предлага много различни възможности за изграждане на ограда, нашите метални оградни пана предлагат съвременна визия, която перфектно кореспондира с почти всички новопостроени къщи. Това далеч не е стандартния дувар, с който повечето хора свързват ограждането на двора. Различната подредба и цвят на ламелите предлага ниво на персонализация, което всеки може да избере за себе си.

Многофункционалност

Ламелите предлагат едновременно възможност за уединение и изолация от външния свят, и в същото време възможност за проникване на светлина и въздух през панелите. Възможността за избор на „просвет“ (разстоянието между успоредните ламели) се оказва от огромно значение при избора на решение за ограда в конкретния случай.

Издръжливост във времето и поддръжка

В забързаното ежедневие хората все по-малко имат време да отделят за поддръжка на двора и съответно оградата. В този смисъл, металните ламелни пана предлагат устойчивост на атмосферното влияние, съчетана с лесна поддръжка, така че това ги прави предпочитани в съвременния свят.

Най-добро съотношение цена/качество

Каквото и да си говорим, цената на продукта, съчетана с предлаганото качество, е един от основните критерии при определяне на решението за покупка. Като се има предвид, че оградата е една от последните задачи, свързани със създаването на нов дом (предшествана от строежа на къщата, обзавеждането на стаите и облагородяването на двора), бюджетът, който е останал за оградата обикновено е строго ограничен. Ето защо е от изключително значение да се постигне максималното с минимални разходи.

Точно това предлагат нашите метални оградни пана – адекватна цена на метър, високо качество на изработка, кратки срокове за производство (в повечето случаи има налични), бърз и лесен монтаж. 

Направете запитване