Ограда тип щора плътни ламели – София

Ограда тип щора плътни ламели - София - 3
Ограда тип щора плътни ламели - София - 1
Ограда тип щора плътни ламели - София - 2
Ограда тип щора плътни ламели - София - 3 Ограда тип щора плътни ламели - София - 1 Ограда тип щора плътни ламели - София - 2

Завършен обект с ограда тип щора плътни ламели в гр. София.

Желанието на клиента при този проект бе да изградим плътна ограда, която да скрива видимостта и да осигурява пълно уединение. Направихме го с хоризонтални декоративни ламели, изработени от гладка поцинкована ламарина, която е устойчива на корозия, влага и ръжда.

Предложихме богат избор на цветове от гамата RAL, които в комбинация с праховото боядисване гарантират висока устойчивост на покритието. Монтирахме и пешеходна врата, също с плътни ламели, която допълнително увеличи сигурността на оградната система.

В комбинация с бетонните блокчета се получи не само стилна и модерна ограда, но и изключително стабилна и надеждна.

Както виждате и сами, вариантите за инсталиране на метална ограда от ламели са много. Можем заедно да създадем вашия проект, като реализираме всички ваши желания с помощта на нашия екип от професионалисти. Можем да изградим оградата изцяло от декоративни метални ламели или да я интегрираме в бетонни блокчета или колони, дърво, итонг и т.н.

Оградата тип щора от плътни ламели има множество предимства, поради което тя често е предпочитан избор от нашите клиенти. Плътните оградни пана скриват имота ви изцяло от любопитните погледи, спират вятъра и ви осигуряват чудесен параван за релакса ви в градината. Видима може да остане само част от фасадата на къщата.

Ако не сте сигурни дали искате плътна ограда от ламели или със светъл отвор, ние с готовност ще ви консултираме. Отправете запитване и ние ще ви се обадим в най-кратък срок.

Направете запитване