Ограда тип щора с плътни ламели – Перник

Ограда тип щора с плътни ламели - Перник
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 2
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 3
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 4
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 5
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 6
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 7
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 8
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 9
Ограда тип щора с плътни ламели - Перник Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 2 Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 3 Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 4 Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 5 Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 6 Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 7 Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 8 Ограда тип щора с плътни ламели - Перник 9

Завършен обект с ограда тип щора с плътни ламели в гр. Перник.

Оградата има не само предпазни функции, но и естетически. За много наши клиенти цялостният облик на имота е от първостепенно значение. Ето защо се стараем да предложим правилната ограда за всеки терен и желания.

Подходихме с ентусиазъм и към проекта на клиентите ни от гр. Перник, които търсеха най-добрата ограда за новопостроената си къща. Красивата архитектура и китната градина се нуждаеха единствено от оградна система, за да придобият завършен вид.

Тъй като клиентите ни се стремяха към пълно уединение, предложихме да изработим оградата от плътни ламели. По този начин скрихме градината от любопитните погледи.

Включихме в проекта и изработката на пешеходна врата и голям портал с ел задвижване. Използвахме висококачествени поцинковани ламели и италианска автоматика за портала.

В избора на цвят клиентите ни нямаха колебания. Кафявият мат от гама RAL съвпадна изцяло с красивите детайли на къщата. Получи се съвършена композиция, която излъчва естетика и класа.

Модерната ограда тип щора пасна идеално на елегантната архитектура и определено допринесе за по-високата стойност на имота. За класическия и вечен външен вид на оградата, съчетан с модерната естетика, този тип огради са най-доброто решение. Минималистичен и семпъл вид, който позволява на къщата да изпъкне, но едновременно с това я допълва изцяло.

Ако и вие търсите своята ограда мечта, не се колебайте да разгледате и останалите ни завършени проекти. Вярваме, че ще се вдъхновите и ще откриете идеалната оградна система за красивия си дом. Ние проектираме и изработваме огради, които подхождат на всеки имот и са подходящи за всеки терен.

Направете запитване