Ограда тип щора с плътни ламели – Пролеша

Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 1
Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 2
Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 3
Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 4
Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 5
Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 1 Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 2 Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 3 Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 4 Ограда тип щора с плътни ламели - Пролеша 5

Завършен обект с ограда тип щора с плътни ламели в село Пролеша.

Клиентите ни от Пролеша търсеха естетически привлекателна ограда, която едновременно с това е сигурна и устойчива на атмосферни влияния. За тях беше важно и оградната система да не се нуждае от сериозна поддръжка.

След като разгледаха завършените ни проекти, те бързо взеха решение и ни възложиха изработването на цялостна оградна система, която включва ограда, пешеходна врата и портал. Също така идеята им беше да изработим ограда, която изглежда добре от всички ъгли и осигурява пълна поверителност.

Тъй като бяха проучили детайлно предимствата на автоматизацията на порталите, клиентите от Пролеша бяха категорични, че искат бърз и сигурен достъп. Знаеха, че работим само с висококачествена италианска автоматика и това определено ги спечели.

Италианската автоматика предлага най-доброто съотношение между ефективност, устойчивост и надеждност. Усъвършенстваната технология гарантира удобство и сигурност, които идват наред с дълъг експлоатационен живот и безупречна работа дори при тежки атмосферни условия.

Ако и вие имате натоварено ежедневие и ви е трудно да отваряте и затваряте гаражната врата, помислете сериозно за нашите дворни врати с ел задвижване. Тези врати и портали са проектирани така, че да ви осигурят десетки предимства.

Цветът на оградната система на клиентите ни от Пролеша бе избран от широката гама на RAL и бе в пълен унисон с архитектурата на къщата. Цветовете на RAL са изключително устойчиви и предлагат безкрайни възможности. А праховото ни боядисване прави вашата ограда недосегаема за ниските и високите температури, влагата и корозията.

Монтажът на оградната система бе реализиран само в рамките на един ден. А крайният резултат, както винаги, бе посрещнат възторжено от клиентите ни.

Направете запитване