Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас

Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 1
Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 2
Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 3
Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 4
Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 5
Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 1 Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 2 Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 3 Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 4 Ограда тип щора със светъл отвор гр. Бургас - 5

Клиентите ни от град Бургас имаха нужда от съвременно изглеждаща, спретната и устойчива ограда, която осигурява добра циркулация на въздуха, но също така и поверителност и уединение. Стилът и приоритетите на клиентите ни бяха водещи при избора на ограда от нашия асортимент.

Логичният избор, разбира се, бе ограда тип щора със светъл отвор, която позволява на пространството да диша, но и го защитава напълно от недоброжелатели. Ясен изглед от вътрешната страна и достатъчен въздушен поток за растенията в градината – постигнахме го без абсолютно никакъв компромис с устойчивостта и надеждността на оградата.

Външният вид на оградата също беше от голямо значение, тъй като обектът се използва и за търговски цели. Нашите огради тип щора действително са едни от най-модерните и стилни огради, които можете да намерете на пазара.

Оградата тип щора с хоризонтални поцинковани ламели изглежда елегантно и създава различен визуален ефект за една по-модерна визия. Ето защо горещо я препоръчваме на всички наши клиенти, за който качеството и външният вид са от най-голямо значение.

Инсталирахме и пешеходна врата – красива и функционална, която може да издържи на голямо натоварване. Изработихме я на високотехнологична линия от метални профили и ламели и я боядисахме прахово в предпочитания от клиентите ни цвят от гамата на RAL.

Осигурихме надеждна защита на поверителността, като добавихме уникален визуален ефект. Изградихме оградна система, която ще бъде използвана с десетилетия и която със сигурност ще впечатли гостите и съседите на нашите клиенти.

Ние имаме решение за всеки имот, който се нуждае от поверителност. Независимо какъв е вашият терен, ние ще ви предложим много повече от ограда. Обадете ни се!

Направете запитване