Плътна ограда тип щора – с. Белащица

Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 3
Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 2
Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 5
Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 6
Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 7
Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 1
Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 4
Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 3 Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 2 Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 5 Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 6 Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 7 Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 1 Плътна ограда тип щора - с. Белащица - 4
Изпълнение
  • Нов завършен обект в с. Белащица
  • Ограда тип щора с плътни ламели
  • Цвят: RAL 7016

Завършен обект с плътна ограда тип щора в с. Белащица.

Един проект, който имахме удоволствието да осъществим наскоро в китното, живописно село Белащица, което се намира само на 3 км от околовръстния път на Пловдив.

Най-голямото предизвикателство в този проект се оказаха неравната повърхност и наклонът. Освен това имотът е доста обширен и се нуждаеше от наистина солидна и здрава ограда. Разбира се, за нашият екип от професионалисти това не се оказа проблем.

Нашите клиенти от с. Белащица избраха плътна ограда тип щора, която осигурява висока степен на поверителност и уединение. Тя скрива изцяло гледката, така че гарантира пълна защита от любопитните погледи. Освен това е изключително издръжлива на капризите на времето. И това в никакъв случай не е за сметка на естетичния вид.

Монтирахме оградните пана на солидна основа от бетонни блокчета, така че да постигнем най-високо ниво на сигурност. Здравата конструкция и професионалният монтаж осигуриха не само модерен и стилен вид на имота, но и дадоха усещане за сигурност и безопасност на собствениците.

Самото монтиране на оградните пана не се оказа трудно за нашия екип, въпреки сложността на проекта. Крайният резултат бе повече от внушителен. Съобразихме се изцяло с желанията на клиентите и изготвихме поръчката дори преди крайния срок.

Всеки проект ни носи удовлетворение, затова и не е изненадващо, че клиентите ни препоръчват на всички. Ако искате и вие да увеличите стойността на вашия имот, не губете време и се свържете с нас. Дори да не знаете точно от каква ограда имате нужда, ние ще ви помогнем да вземете най-доброто решение.

Направете запитване