Плътни оградни пана комплекс „Фамилия“ Първенец

platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (14)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (15)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (1)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (11)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (13)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (2)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (9)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (8)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (5)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (10)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (3)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (18)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (16)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (20)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (7)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (4)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (12)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (6)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (17)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (19)
platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (14) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (15) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (1) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (11) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (13) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (2) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (9) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (8) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (5) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (10) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (3) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (18) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (16) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (20) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (7) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (4) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (12) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (6) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (17) platni-ogradni-pana-kompleks-familia-parvenec (19)

Изпълнение
  • Изработка на ограда
  • Проектиране
  • Монтаж
  • Доставка
Описание

Завършен обект с плътни оградни пана в комплекс „Фамилия“ Първенец, Пловдивско

Един от последните проекти, по които работи екипът на Ogradnipana.bg бе изграждането на ограда от плътни оградни пана в комплекс „Фамилия“ Първенец, близо до Пловдив.

За конкретния проект клиентите бяха избрали да ползват от нас пълният пакет услуги, свързани с построяването на оградата – проучване, измерване, проектиране, производство, доставка и монтаж.

Преди да „спечелим“ поръчката, с клиентът бяха проведени редица разговори и уточнения, в рамките на които бяха изяснени основните изисквания и очаквания към бъдещата ограда.

След като характеристиките на оградните панели бяха уточнени и точните мерки бяха взети на място, започна производството на металните ламелни пана. Тъй като всеки проект има специфични изисквания, не винаги е възможно панелите да бъдат налични на склад, и конкретният случай предполагаше изработка на част от елементите на момента, поради изричното желание на клиента да бъдат използвани плътни оградни пана.

След като всички необходими оградни пана бяха налични, фирмата организира доставката до парцела.

Нашият екип изпълни изграждането на оградата в рамките на 1 работен ден, което бе приятна изненада и за клиента.

Тъй като тази ограда бе съставена от плътни оградни панели, изискванията към поддържащите стълбове и основата на оградата бяха по-специфични.

Като част от подготовката за поставянето на оградата, колегите изпълниха следните стъпки:

Почистване на земята– Ако земята има растителност – храсти и/или дървета, те трябва да бъдат почистени и корените отстранени, защото ще засегнат бетонните конструкции, за които се закрепят плътните оградни пана.

Изкопаване на основите– вкопани са 20 см в земята с ширина около 15 см. Преди копаене на основите бяха опънати въжета, които да ограничат границите на изкопите и съответно позицията на стълбовете. Постовете също бяха маркирани с дървени колове.

Поставяне на стълбовете– на всеки 2,5 м ще се поставят стълбове от коловете

Изливане на бетона– това може да се направи ръчно или механизирано с помощта на бетонобъркачка (нашата препоръка).  Преди да излеете бетона, проверете още веднъж позиционирането на колоните под ъгъл, перпендикулярен на земята и колко прави са с нивелир.

Изкривените колове ще си личат много след поставяне на оградните пана, така че това е от ключово значение при подготовката за изграждане на оградата.

Монтиране на оградните пана– тъй като цялостното производство на плътни оградни пана бе реализирано от нашия екип, самото им поставяне бе лесно, безпроблемно и бързо.

Както клиентът очакваше, избраните плътни панели предпазват двора не само от чуждите погледи, но също така и от силен вятър и прах от пътя. Освен, че се получи стабилна и надеждна преграда на парцела от околния свят, финализирането на проекта за ограда осигури и красиво допълнение на къщата на нашия клиент.

Направете запитване