Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково

Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 3
Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 2
Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 4
Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 1
Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 5
Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 3 Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 2 Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 4 Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 1 Плъзгаща портална врата от ламели с. Марково - 5

Завършен обект с плъзгаща портална врата от ламели в с. Марково, Пловдивско.

Плъзгащите портални врати са не само устойчиво и рентабилно решение за осигуряване на контролиран достъп, но и лесен начин да добавите модерен и стилен облик на вашия имот.

Нашите клиенти от с. Марково не се поколебаха да поръчат плъзгаща портална врата при нас, която да изработим от хоризонтални ламели със светъл отвор. Инсталирахме и пешеходна врата от поцинковани ламели с еднаква дебелина, боядисани прахово с висококачествена боя в над 300 основни цвята от гамата RAL.

По желание на клиента инсталирахме водещата релса за плъзгащата врата отвън, тъй като вътрешното пространство не го позволяваше. Обикновено релсата се поставя от вътрешната част на имота, но нашият екип от професионалисти може да намери решение за всяка една ситуация. Опитът и уменията им и този път впечатлиха нашите клиенти.

Ако и вашият имот се нуждае от здрава, удобна и естетически издържана портална врата, можете да научите повече за плъзгащите врати, които предлагаме в Ogradnipana.bg. Предлагаме и конзолни дворни врати във всички цветове на гамата RAL за индустриални и частни имоти.

Можем да изработим еднокрила, двукрила или трикрила плъзгаща врата, която да се задейства механично или с ел захранване. Изработката на всички наши портални врати е от поцинковани ламели, устойчиви на корозия, влага и UV радиация, боядисани прахово в цвят по избор.

Използваме висококачествени механизми и италианска автоматика, за да ви гарантираме безупречна работа. Отправете запитване във формата по-долу и ние ще отговорим на всеки един ваш въпрос. Не губете повече време, поръчайте своята плъзгаща дворна врата още сега!

Направете запитване