Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора

Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора - 2
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -5
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -6
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора - 3
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -4
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -9
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -7
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -8
Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора - 2 Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -5 Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -6 Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора - 3 Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -4 Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -9 Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -7 Портална и пешеходна врата и метални оградни пана – Стара Загора -8

Завършен обект с портална и пешеходна врата и метални оградни пана в Стара Загора.

Клиентът се интересуваше от елегантна, сигурна и лесна за поддържане оградна система. Обърна се към нас заради широката ни гама метални огради и порти, които предлагаме на много добри цени. Характеристиките им се оказаха най-близо до това, което отговаря на нуждите на клиента и проектът ни бе възложен без колебание.

В проекта влизаше както изработката на метални оградни пана, така и портална и пешеходна врата, които изработихме със светъл отвор. Използвахме традиционните ни поцинковани ламели, които осигуряват висока надеждност и устойчивост. Боядисахме ги в избрания цвят от голямото разнообразие на RAL със специална технология, която гарантира дълготрайно покритие и устойчивост.

Светлият отвор осигури проникването на повече естествена светлина и въздушна циркулация за растенията в градината. Хоризонталните ламели отговориха напълно на естетиката на дома, но също така осигуриха уединение.

Крайният резултат задоволи очакванията на клиента, който остана възхитен от прецизната и бърза работа на нашите професионалисти.

Препоръчваме и на вас да помислите сериозно за нашите метални огради и порти, ако държите на качеството и не искате да се ангажирате с поддръжка. Оградата тип щора е здрава и стабилна, изработена така че да издържи на всякакви атмосферни условия и да запази добрия си външен вид.

Разгледайте пълната ни гама от оградни решения и изберете най-подходящото за вашия имот.

Направете запитване